Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Easyport garagedeuren

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Easyport van BZV: pure kwaliteit

Volledig geïsoleerde kanteldeur. De easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met ingebouwde loopdeur. Hierdoor is de easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.
 

De easyport is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal smal, verticaal breed, vlak en cassette) en vrijwel alle RAL-kleuren. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

De easyport biedt goede bescherming tegen tocht en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur. De twintig millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa één heeft het een fabrieksgarantie van tien jaar.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste Easyports

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

2 + 10 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies