Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Houten kanteldeuren

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Houten kanteldeuren van BZV: pure kwaliteit


Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Novoferm massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. 
Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.
 

Er zijn twee verschillende typen kanteldeuren verkrijgbaar; de Komfort en de Magnum. Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor garages tot 3 meter breed en type Magnum voor garagedeuren tot 5 meter breed. Novoferm houten kanteldeuren zijn leverbaar met diverse accessoires.

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele houten kanteldeuren van Novoferm geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste kanteldeuren

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

8 + 15 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies