Stalen kanteldeuren van BZV: pure kwaliteit

De kanteldeur is de klassieke garagedeur. Bewezen techniek, en leverbaar in tal van profileringen en uitvoeringen.

De voordelen van een kanteldeur:
– Tot 5 meter breed
– Ook geïsoleerd
– Fluisterstil
– Prijs-kwaliteit

Een garagedeur moet dag in dag uit zonder haperen functioneren. Dit vraagt om een ribuuste constructie. Daarom zijn alle enkelwandige stalen kanteldeuren, modellen Komfort en Magnum, geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. De overige onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Naast de enkelwandige stalen kanteldeur biedt BZW Zonwering ook een geïsoleerde kanteldeur. Het model Easyport is opgebouwd uit 20mm dikke isolatiepanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.

U kunt bij uw kanteldeur kiezen uit een breed scala paneel profielleringen, accessoires en bovendien is iedere RAL-kleur leverbaar. In onze mobiele showroom kunt u diverse kleurstalen direct vergelijken met uw woning. BZW Zonwering levert kanteldeuren van het merk Novoferm. Deze kanteldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

13 + 8 =

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste stalen kanteldeuren

Ook geïnteresseerd in de stalen kanteldeur mogelijkheden?

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie? Wij komen vanzelfsprekend graag met u in contact.

altijd vrijblijvende offerte

top motor aandrijving bij rolluiken

showtuin en showroom aan huis

altijd een eerlijk advies