Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Stalen kanteldeuren

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Stalen kanteldeuren van BZV: pure kwaliteit

De kanteldeur is de klassieke garagedeur. Bewezen techniek, en leverbaar in tal van profileringen en uitvoeringen.


De voordelen van een kanteldeur:

– Tot 5 meter breed
– Ook geïsoleerd
– Fluisterstil
– Prijs-kwaliteit

Een garagedeur moet dag in dag uit zonder haperen functioneren. Dit vraagt om een robuuste constructie. Daarom zijn alle enkelwandige stalen kanteldeuren, modellen Komfort en Magnum, geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. De overige onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Naast de enkelwandige stalen kanteldeur biedt BZW Zonwering ook een geïsoleerde kanteldeur. Het model Easyport is opgebouwd uit 20mm dikke isolatiepanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele stalen kanteldeuren van Novoferm geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste stalen kanteldeuren

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

10 + 8 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies