Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Rolluiken

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Rolluiken van BZV: pure kwaliteit


Wist u dat u met rolluiken wel 40% van uw stook kosten kunt besparen?

Rolluiken hebben dus een beschermende werking tegen kou maar ze zijn ook warmtewerend en inbraakwerend. Ook kunnen rolluiken kunnen niet worden opgeduwd vanaf de buitenkant. Ze beschermen tegen lawaai overlast en geven uw huis een sfeervolle en afgewerkte uitstraling. Ook uw schilderwerk heeft door de weersinvloeden veel minder te verduren.

Rolluiken zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen.

Ze zijn er met schuine of ronde kasten, voor schuine ramen of voor beperkte ruimtes tussen dakgoot en openslaande ramen. BZV Zonwering levert ook inbouwrolluiken, vaak toegepast bij nieuwbouw woningen. U kunt kiezen tussen handmatige, elektrische of automatische bediening. Tot slot zijn de Heroal rolluiklamellen dubbelwandig, dubbel gemoffeld en geïsoleerd.100% degelijkheid dus!

 

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele rolluiken geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste garagedeuren

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

11 + 1 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies