Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Markiezen

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Markiezen van BZV: kwaliteit & uitstraling

Door de ronde vormen passen markiezen goed bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Onze markiezen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. De onbetwiste klassieker onder de buitenzonwering is de markies. Dit is een dusdanig oer-hollands product dat men deze zonwering in het engels Dutch Canopies noemt. Natuurlijk geeft de markies een gebouw niet alleen extra karakter, maar doordat ook de zijkanten zijn afgedekt, komt er ook nog eens geen lichtinval van de zijkanten.

De markiezen van BZV Zonwering uit de Achterhoek zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Hierdoor kan de markies in bijna alle situaties worden toegepast, zelfs bij deuren waar men onder door kan lopen zonder dat deze zijn nostalgische uitstraling verliest. De markies is een perfecte oplossing voor zakelijke gebouwen, service en commerciële verkooppunten en bieden hun consumenten bescherming tegen regen en zon.

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele markiezen geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste markiezen

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

10 + 4 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies