Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Screens

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Screens van BZV: pure kwaliteit

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen.

Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en hierdoor voorkomt dat het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Het doek gemaakt van glasvezel en PVC, is duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen. Door de eigenschappen van de doeken kan de warmte worden buiten gelaten zonder dat het helemaal donker wordt. We bieden een breed scala aan vormen en kleuren van kasten en geleiders aan, evenals een breed scala aan doeken waardoor er altijd iets voor u tussen zit.

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleurstellingen. Afhankelijk van de afmetingen van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald. Er zijn omkastingen van 65mm tot wel 120mm in zowel afgeschuinde, vierkante en afgeronde vorm. Wij adviseren u graag over uw specifieke situatie.

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele screens geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste screens

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

15 + 9 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies