Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Veranda zonwering

Kwaliteit staat voorop. Altijd.

Veranda zonwering van BZV: pure kwaliteit


Een uitbouw met glazen dak zorgt voor veel licht en warmte in huis. 
De verandazonwering is een zeer doeltreffende regulator van het zonlicht en de warmte die de zon mee naar binnen brengt. Afhankelijk van de doekkeuze zorgt de verandazonwering voor een mooi geheel met de serre, aanbouw of overkapping.

Er zijn verschillende doeken beschikbaar op de markt die de mate van reflectie en warmteabsorptie bepalen. Het doek houdt natuurlijk ook de schadelijk UV -straling, die de meubels e.d. doet verkleuren, tegen. Zonwering is dus een ideale metgezel voor uw veranda. Deze past perfect bij de trend van dakbedekking pergola’s en terrassen.


De veranda zonwering wordt gekenmerkt door solide afwerking van de beste aluminiumlegeringen, een harmonieuze en ergonomische vorm en gemakken in het dagelijks gebruik. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uw situatie te bespreken.

Voor zowel zakelijk als prive hebben wij al vele veranda zonwering geplaatst. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Wilt u graag meer foto’s ontvangen van bepaalde projecten of heeft u een vraag over de situatie bij u thuis op op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bekijk een aantal van onze reeds geplaatste veranda zonwering

Wilt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw situatie?

7 + 10 =

Altijd vrijblijvende offerte

Top motor aandrijving bij rolluiken

Showtuin en showroom aan huis

Altijd een eerlijk advies